Аталома ООД

За нас

Кои сме ние

Фирмата ни е специализирана в продажба и сервиз на компютри, лаптопи и офис техника. Нашата дейност включва широка гама от услуги, които носят удобство и гарантирано качество на нашите клиенти.

Повече от 25 години успешно развиваме нашата фирма и гордо можем да заявим, че сме експерти в своята област, защото залагаме на професионализъм и качество. Благодарение на нашите принципи сме изградили авторитет, защото държим на коректност, ценим и уважаваме всеки клиент.
Фирмата ни е специализирана в продажба и сервиз на компютри, лаптопи и офис техника. Консултираме нашите клиентите при избора на най-подходящия продукт за техните нужди. Предлагаме както висококачествени, така и бюджетни марки и модели компютри, лаптопи и офис техника, които отговарят на изискванията за сигурност, ефективност и производителност. В случай на повреда на компютър, лаптоп или офис техника, ние сме готови да извършим сервизните услуги възможно най-бързо и ефективно. Осигуряваме гаранционен и извън гаранционен ремонт, като предлагаме замяна на дефектни части с оригинални и качествени аналози.

Ние се гордеем с нашия екип, който е винаги на разположение на клиентите ни, за да им предложи професионална помощ и консултация при всякакви проблеми, които те могат да имат с техниката си. Комбинираме гъвкавостта и бързината на малката фирма с качеството и опита на голямата компания. Нашата дейност включва и широка гама от услуги, с гарантирано качество. Целта ни е да постигнем най-високото ниво на удовлетворение на клиентите ни, като предлагаме най-добрите услуги на конкурентни цени.