Аталома ООД

Абонаментна поддръжка

Нашата фирма е специализирана в предоставянето на комплексни IT решения и поддръжка, които да помогнат на вашата фирма да работи ефективно и безпроблемно.

Бекъп и възстановяване на данни

Изгубихте ли важни данни? Не се притеснявайте! Ние предлагаме бекъп и възстановяване на данни за вашата фирма. Резервното копиране на информацията ви е от решаваща важност, като осигурява защита на важните данни и минимизира риска от сериозни прекъсвания в работата. Доверете се на нашите професионални услуги. Вашата продуктивност и спокойствие са наш приоритет.

Сигурност и защита

Сигурността и защита играят важна роля в съвременния бизнес. В Аталома ЕООД разбираме необходимостта от безопасност на вашата фирма в онлайн средата. Предоставяме антивирусни програми, защитни стени, филтри за съдържание и други механизми, които да предпазят вашата компания от злонамерени атаки, вируси и други заплахи. Ние сме тук, за да ви помогнем да защитите вашия бизнес и да работите безпроблемно.

Поддръжка на принтери и друга офис техника

Нашите услуги включват и рутинна поддръжка на принтери, скенери, факсове и друга офис техника. Осигуряваме необходимите резервни части и консумативи и извършваме тяхната подмяна.

Мрежова поддръжка

Поддържаме и администрираме вашата локална мрежова инфраструктура, включително сървъри, мрежови комутатори, мрежови кабели и безжични мрежи. Осигуряваме надеждна и сигурна комуникация между компютрите в офиса ви.

Поддръжка на компютри

Отнася се до поддръжка на хардуерната и софтуерната част на компютрите в офиса ви. Това включва рутинни проверки, диагностика на проблеми, оптимизация на системата, обновяване на софтуера и управление на сигурността.

Новини